snapdragon855
بنچمارک های دل گرم کننده و نگاهی به مسیر تکامل اسنپدراگون 855 تا امروز

 زمانی که کوالکام در دسامبر 2018 از اسنپدراگون 855 رونمایی کرد بسیاری از علاقه مندان و فعلان این حوزه انتظار و پیش بینی میکردند  اسنپدراگون 855 که در اکثر گوشی های پرچمدار و رده بالای امسال به کار می رود، همان تراشه ای باشد که کوالکام وعده داده بود.

سکوت این شرکت  پس از معرفی اولیه در  ماه دسامبر که این تراشه معرفی شد بسیاری را دل سرد از به پایان نرسیدن مراحل طراحی این تراشه کرد، که آیا وعده های بلند پروازانه کوالکام عملی میشود؟

ولی با به پایان رسیدن نمایشگاه  CES 2019، بنچمارک های این تراشه که منتشر شد، بسیار موفقیت آمیز بود.تراشه 7 نانومتری اسنپدراگون 855  بهبود های بسیاری در پردازش  های گرافیکی  داشت . رد حال حاضر تست واقعی این تراشه بر روی گوشی هنوز انجام نشده است باید در عمل دید که میزان مصرف انرژی و  تولید گرمای آن به چه صورت است .

با توجه به اینکه تا به حال هیچ گوشی از این تراشه استفاده نکرده اما وبسایت XDA این تراشه را برای تست در دستگاهی دلخواه (آندروید 9 و 6 گیگابایت رم)قرارداده،و آن را در مقابل آنر مجیک 2 و پیکسل 3 ایکس ال قرارداده.

البته این تست معیار خوبی برای سنجش نمیتواند باشد، زیرا که پردازنده kirin 980 و اسنپدراگون 845 هر دو برای سال گذشته اند.

اما به هرحال با گرفتن،بنچمارک‌هایی نظیر AnTuTu ،3DMark ،PCMark ،GFXBench و حتی برخی از بنچمارک‌های هوش مصنوعی،نتایجی به مراتب خوب و بهبود یافته را میگیریم.

اما اسنپدراگون 855 تنها در قسمت پردازش گرافیک اختلافی زیاد در مقابل kirin 980 ایجاد کرده ، که این باعث میشود کمی از آنچه که درباره 855 فکرمیکردیم کاسته شود.

اگر چه این پنجمارک ها نشان دهنده جلو بودن اسنپدراگون است اما باید به نکته قبل توجه یعنی قیمت پایین گوشی های هوآوی (آنر) نسبت به رقبا توجه کرد. در حال حاضر قیمت این تراشه بالا است ولی در چند سال آینده این تراشه بر روی گوشی های  میان رده هم مشاهده خواهد شد .

و متاسفانه به دلیل مشکلات مالی پیش آمده برای شرکت کوالکام ، نباید روی این شرکت حساب چندانی باز کرد.

sd855 sd8450 kr980

اشتراک گذاری